Når Bak & Bay holder sommerferie…

Bak & Bay og ferie i forteltet
Bak & Bay og ferie i forteltet

Den danske sommer er over os og vi er gået på ferie. Det regner lidt og soler lidt og vi griller så snart vi kan. Den danske sommer byder på SÅ mange hyggelige oplevelser og de danske markeder er blot nogle af dem. Bak & Bay E L S K E R markeder – især designmarkeder! Og i år er vi så heldige at vi skal være en del at 2 vidunderlige markeder. Det er Upcomers i Vejle og Designmarked folkestedet (Juhuuuuuuuuu!!!!!!)

Men det betyder jo også at vi skal give den bundgas for at have varer nok – så derfor ser vores sommerferie ud som på billedet – klipklipklip! Det er jo det der er med os lige nu – vi laver jo ALT selv, så det betyder at de vågne timer bruges på produktion osv. og søvnen bruges på at drømme 😉

Men måske blæser der andre vinde indover Bak & Bay – vi har i hvert fald mødt en mand som hjælper os med alle vores drømme og ideer – men mere om det i et senere indlæg (ååårh, en cliffhanger) #iværksætterliv.

Indtil da, hav en skøn vaskeægte sommer!

Kh Bak og Bay

 

P.S. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev her: http://bak-bay.dk/signup-newsletter/

Like og følg os!
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,