Nordic Buzz // Bak & Bay

Iværksætterlivet byder på mange sindssygt spændende oplevelser!

Når man nu går rundt i sin egen lille osteklokke, hvor der er fyldt med smukke øreringe og man designer og designer og udvikler og udvikler, så er det fantastisk når andre ser hvor dejligt der er inde i osteklokken, men også kan se at der kan være plads til en lille hjælpende hånd.

Der skal ikke herske tvivl om at Bak & Bay overvejer verdensherredømme. Vi godt kan se at der er et stykke vej endnu, men er stålsatte! Vi vil ud i den verden, for verden må ikke gå glip af vores fantastiske smykker. Vejen dertil er brolagt med jernvilje, taknemmelighed, fantastiske kreative hjerner, kvalitetsprodukter og unikt design.

Derfor er vi beærede over at få lov til at være en del af Nordic Buzz ’18, hvor der bliver gravet dybt i egen barm og udviklet på forretningspotentiale i flere dage!

Tak!

 

Like og følg os!
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,