Forhandlere

Bak & Bay vil gerne nå ud til jer – der hvor I bor!

Derfor arbejder vi benhårdt på at blive repræsenteret i en butik nær dig. Hvis du kender til en butik hvor Bak & Bay ville passe godt ind, så send os en besked, så vil vi gøre hvad vi kan. Indtil videre kan du finde os her:

butik gejst / AALBORG

Butik Gejst er et butiksunivers, hvor der er plads til det skæve, de nytænkende og hvor der findes hjerterum!  Sofie har en masse spændende tiltag der bygger på visionen om at skabe et særligt koncept med fokus på upcoming design og kunst, byttehandel, secondhandtøj, retrofund, café og arrangementer. Da hun har svært ved at stå stille, sker der hele tiden nye tiltag i butikken og hun byder refleksioner over butikkens elementer velkommen – hun opfordrer faktisk til det. Hendes kunder er centrale medspillere i forhold til at give butikskonceptet værdi. Det skal være en oplevelse at besøge Butik Gejst!

Butik Gejst, Fyensgade 18, Aalborg

Vølve & Venner / KBH.

Vølve er en serie nordiske, økologiske og allergivenlige spa-produkter. Fysisk butik på Frederiksberg i København samt webshop. I en fyssiske butik har Vølve inviteret sine venner indenfor og du har her mulighed for at købe de lækreste ting til dig og dem du holder af.

Vølve
Godthåbsvej 101A
DK-2000 Frederiksberg

STILIGE RIGMOR / BRYGGEN

Livsstilsoase med holdning
Bæredygtighed- et af tidens vigtigste og mest omtalte buzzwords, men hvad bør man som forbruger gøre?

Vi lever i en verden drevet af forbrug, og det kan netop derfor være vanskeligt som forbruger, at adskille brands der vil promovere sig som bæredygtige, og brands der reelt er det – så hvordan træffer man et disse valg? 

Vores svar er at finde hos Stilige Rigmor en økologisk og bæredygtig livsstilsoase på Islands brygge, med hjertet på rette sted samt en forståelse for hvad der rør sig når det gælder tidsløst kvalitet, skabt af organiske materialer, med og i respekt for mennesker bag HELE processen såvel som naturen. Vi har nøje udvalgt og vurderet vores leverandører, så du som forbruger trygt kan handle økologisk og bæredygtigt hos os uden at skulle nærstudere certificeringer, det arbejde har vi gjort.

Stilige Rigmor
Thorshavnsgade 26, 2300 København

danmark & Norden / vejle

Danmark & Norden, Vejle
Bag butikken Danmark & Norden, finder du Annette Nørskov Andersen, en ildsjæl med passion for design og godt håndværk. Det er Annette selv, der nøje udvælger de forskellige designere til butikken, hvilket ofte sker på kunst-messer og markeder i hele landet, ved en stor kontaktflade gennem de sociale medier, og ved at designere selv henvender sig i butikken. Det er oftest Annette du møder i butikken, hvad enten du kommer ind for at ”snuse” eller søger et bestemt produkt. Annette nyder at servicere kunderne, og hjælpe med at finde lige nøjagtig det design eller den gave du efterspørger. Da Annette kender designerne og håndværkerne bag produkterne, får du oftest en god historie med i købet.

Velkommen indenfor hos Danmark & Norden

 

Danmark & Norden
Foldegade 17, 7100 Vejle

capau / aabenraa

Hos Capau prøver vi på at sælge varer der giver lidt mening, så lige nu har vi fairtrade smykker, økologisk chokolade, te og specialøl, lokale specialiteter, gin og mjød.
Man finder også lidt vintage små-møbler, lamper, vaser, glas og bartilbehør, da vi mener at gamle ting kan noget og derfor kan tilføre hjemmet unikke indretningsmuligheder. – hvorfor bo som alle andre?
Og så har vi endelig noget af det, der til tider fylder mest i butikken: PLANTER! Vi har altid et stort udvalg af spændende og anderledes planter i alle størrelser, som du med garanti ikke finder i supermarkedet!
Vi har selvfølgelig også en masse nyt og lækkert interiør fra Bloomingville, RICE, Specktrum, Själsö, Kilroy indbo, B-green, Nordic, Sköna Ting og Columbine! – Og der kommer nye leverandører hele tiden, da vi altid er på jagt efter de lækreste ting, der efter vores mening afspejler tidens trends.
Ja, man kan altid finde lidt af hvert hos CAPAU

Capau
Ramsherred 44a,
6200 Aabenraa

Butik lige præcis / Århus

Kom ind og se de mange fede gaveideer!

Vi er en lille butik “butik lige præcis” som ligger på Sejrøgade 1 8000 århus c

Butik Lige Præcis
Sejerøgade 1
8000 Århus

Vadehavscentret / ribe

Vadehavscentret
Okholmvej 5, Vester Vedsted, 6760 Ribe

no ordinary / webshop

Produkterne på NO ORDINARY er unikke. De er både anderledes, estetiske, men også smukke og helt særlige. De er udvalgt specielt til dig, der vil gøre dit hjem lige præcis så personligt og unikt, som du selv er.
Det handler om designeren, det handler om produktet og det handler om dig. Vi giver dig muligheden for at finde dig selv i vores produkter, og vi håber, du kan mærke den kærlighed der er i hver og ét.
Hos NO ORDINARY har vi et ydmygt ønske om at kunne gøre bare en lille forskel, og vi håber, I vil værdsætte den tid og det arbejde, der går forud for ethvert produkt, der sælges på NO ORDINARY.

Dansk flygtningehjælp / webshop

Når du køber dine gaver i Dansk Flygtningehjælps gaveshop, hjælper du samtidigt mennesker, der har måttet flygte for at redde livet. Al overskud fra salg af varer går direkte til vores arbejde med at sikre nødhjælp og langsigtede løsninger for flygtninge i verdens brændpunkter.
Vær opmærksom på at nogle af gaveshoppens produkter sendes direkte fra leverandøreren. Derfor kan du få tilsendt din ordre i to leveringer.

Kunstladen / Fanø

På i Rindby på SKØNNE Fanø ligger der en dejlig butik med “alt, hvad hjertet begærer”. Håndarbejdsartikler, tøj, gaveartikler, brugskunst. Det kunderne bl.a. nævner efter de har været i butikken er “Super hyggelig og fantastisk atmosfære“, “Servicen er i top, udvalget ligeså og gode ideer og hyggelige lokaler med massevis af inspiration“. 

Så er du på Fanø, så snyd ikke dig selv for et besøg hos Lene Brinch i Kunstladen.

 

Kunstladen,
Postvejen 29, Rindby, Fanø