WEBSHOP

WOMENS RIGHTS

Womens Rights. Et smykke som også er et statement. Det klassiske tegn på kampen for kvinders ligestilling, den knyttede næve er her fortolket til grafiske streger i et elegant, nutidigt design.

D. 8/3 fejrer vi Kvindernes Internationale Kampdag og i år er det 101 år siden, at 1915-grundloven trådte i kraft, hvilket betød at kvinder i Danmark fik stemmeret og kunne stille op til folke- og landstingsvalg.

Det var et stort skridt i en blodig kamp for ligestilling, som mange kvinder havde kæmpet og nogle stadig kæmper forgæves. Vi er heldige, at vi lever i del af verden og i en tid, hvor vi næsten har ligestilling mellem kønnene. Vi er der ikke helt endnu - men vi nærmer os.

Tag kampen på ørene! Det er en vigtig kamp for alle, for det handler om lighed - hele året!

Derfor har Bak & Bay skabt et sæt øreringe med afsæt i kvindekampen - med inspiration fra den altoverskyggende og smukke stærke knyttede hånd, symbolet på en hård kamp der stadig skal kæmpes.

Smykkerne designes og produceres i Danmark i FSC certificeret træ og økologisk læder fra Tarnsjö Garveri, Sverige.

Udskæringen i det FSC certificerede birketræ og økologisk læder er lavet på lasercutter - derfor den perfekte og skarpe brændte streg. Selve stikkeren er kirurgisk stål og dermed allergivenlig.

Valget af birkefiner og læder beror på at fastholde letheden i øreringen, så den er så let som ingenting - intet tynger!Kampen stopper ikke, før vi har lighed mellem kønnene!

Men hvad er lighed for dig? Og har du en kvindeforkæmper der har en speciel plads i dit hjerte?